To będzie pokazowa bitwa, a po niej zapraszam na uczczenie zwycięstwa, obojętnie czyjego, byle nie rosyjskiego, brytyjskiego, austriackiego lub pruskiegoSchtrasny pisze:23 stycznia wpisany do kalendarzyka.
Hmm.. W nawiasie "-5"..

To będzie pokazowa bitwa, a po niej zapraszam na uczczenie zwycięstwa, obojętnie czyjego, byle nie rosyjskiego, brytyjskiego, austriackiego lub pruskiegoSchtrasny pisze:23 stycznia wpisany do kalendarzyka.
Hmm.. W nawiasie "-5"..
Prawdziwy Prusakoleppsborsuk pisze:Na Prusaka jest tylko jeden sposób - brytyjski kartacz
Raczej PrusaoklepTorgill pisze:Prawdziwy Prusakoleppsborsuk pisze:Na Prusaka jest tylko jeden sposób - brytyjski kartacz
O zapraszam! Wziąć dla Ciebie Battle Tactics of ACW, czy mogę jeszcze chwilę potrzymać?profes79 pisze:O, 12 marca? Akurat jestem w Łodzi, może się pojawię
edit: wy się zdecydujcie, czy będziecie wtedy w Łodzi czy Zgierzu
W jaki sposób będziemy grali? Zdaje się, że wybieram się z ekipą warszawską (uuraaa!) i nie wiem jak się przygotowaćTorgill pisze:Już w najbliższą sobotę zapraszamy serdecznie na Łódzki Port Gier do Łodzi, gdzie będziemy grali w BW-N.
Jeżeli Ci potrzebna to trzymaj; w dobrej sprawie jest wykorzystywanaTorgill pisze:O zapraszam! Wziąć dla Ciebie Battle Tactics of ACW, czy mogę jeszcze chwilę potrzymać?profes79 pisze:O, 12 marca? Akurat jestem w Łodzi, może się pojawię
edit: wy się zdecydujcie, czy będziecie wtedy w Łodzi czy Zgierzu
Na początku miało być do Zgierza, ale ŁPG znalazł jednak dla nas miejsce, więc będzie Łódź.