Klasyfikacja po turnieju na krakowskim Poligonie.
Zawodnik/wygrane turnieje/duże punkty zdobyte na turniejach/małe punkty zdobyte na turniejach/małe punkty stracone na turniejach.
Olbracht 1 / 8 / 55 / 18
Aldlin 0/ 4 / 48 / 48
Pnzr 0 / 2 / 40 / 65
Dalej naprzód! Do wyboru masz całą armię graczy!Olbracht pisze:Idę po Was!
Niestety pierwszą bitwę po krakowskim turnieju przegrałem z kretesem.
Nie, w Warszawie jest znacznie więcej osób wpisanychnorbert_t pisze: Dalej naprzód! Do wyboru masz całą armię graczy!2 czy jakoś tak
Mających za sobą choć jedną rozgrywkę można pewnie policzyć na palcach jednej ręki i to pracownika tartakuTorgill pisze:Nie, w Warszawie jest znacznie więcej osób wpisanychnorbert_t pisze: Dalej naprzód! Do wyboru masz całą armię graczy!2 czy jakoś tak
Czyli ogólnopolskie pospolite ruszenie - Bij Olbracht'a!aldlin pisze:Spoko- po kilku turniejach nie będzie tak różowo.
Za króla Olbrachta wyginęła szlachta - jak mówi staropolskie powiedzenienorbert_t pisze:Czyli ogólnopolskie pospolite ruszenie - Bij Olbracht'a!aldlin pisze:Spoko- po kilku turniejach nie będzie tak różowo.
Jak to dobrze, że BW-N jest bliżej czasów egalite, fraternite itdRaleen pisze: Za króla Olbrachta wyginęła szlachta - jak mówi staropolskie powiedzenie
Gdybym ja lepiej znał zasady, to też byś mnie zlał (nie zagrałbym w ostatniej turze tak wariacko, co jakimś cudem mi się udało, grałbym asekurancko)aldlin pisze:Na ostatnim nie było tak źle gdybym lepiej znał zasady to bym go zlał