Za chwile rękawiczek zabraknie, będzie musiał rzucać czymś innymGregorus pisze:Tak, tak widzę jak się mi rzuca rękawicę za rękawicąAle wiesz, że ten donos nie jest przypadkowy![]()

Za chwile rękawiczek zabraknie, będzie musiał rzucać czymś innymGregorus pisze:Tak, tak widzę jak się mi rzuca rękawicę za rękawicąAle wiesz, że ten donos nie jest przypadkowy![]()
No gratuluję spostrzegawczościGregorus pisze:Tak, tak widzę jak się mi rzuca rękawicę za rękawicąAle wiesz, że ten donos nie jest przypadkowy![]()
Rękawiczek brak. Inwektywy się kończą. Następnym razem sprowadzę szympansa do rzucania...Torgill pisze:Za chwile rękawiczek zabraknie, będzie musiał rzucać czymś innymGregorus pisze:Tak, tak widzę jak się mi rzuca rękawicę za rękawicąAle wiesz, że ten donos nie jest przypadkowy![]()
Szykuj się na marzecpsborsuk pisze: Rękawiczek brak. Inwektywy się kończą. Następnym razem sprowadzę szympansa do rzucania...![]()
Brytyjskie charty, czy saskie owczarki?psborsuk pisze:A gdzie napisałem, że na Prusaka wystawię Brunszwik?
Plan jest prosty - lance w dłoń, brytyjczyka goń goń gońmusisz mu Maćku przypomnieć, żeby wziął plan bitwy,
Do skopania to będą mieli angielscy jeńcy parę hektarów pola, pod porządne pruskie kartofle...nie wiecie co to kartofle? Zapytajcie tych farmerów co Was pogonili z Ameryki oni z tego frytki robiąa nie do skopania pruskich tyłków
Wiesz, tamci też mieli dobry i prosty plan. Tyle, że jak przez przypadek wypadł, to się wszystko posypałoGregorus pisze: Plan jest prosty - lance w dłoń, brytyjczyka goń goń goń![]()
Ależ my doskonale wiemy! I Wy też się dowiecie, jak tylko zaoramy (o, pardom, Wy zaoracie) miejsce, gdzie stoi pałac kaisera, celem posadzenia tam szlachetnych odmian pasujących ma czipsy do rybGregorus pisze:Do skopania to będą mieli angielscy jeńcy parę hektarów pola, pod porządne pruskie kartofle...nie wiecie co to kartofle? Zapytajcie tych farmerów co Was pogonili z Ameryki oni z tego frytki robią
Prusak pewnie przyjedzie w marcu. Hofkriegsrat będzie na pewno go do tego namawiaćpsborsuk pisze:Geralcie, tu spór może zakończyć jedynie bezpośrednie starcieCóż z tego, gdy Prusak nie chce podnieść tego stosu rękawic, którymi go wciąż obrzucam