Co do dnia, rozumiem, że sobota?
4 graczy (łącznie z Tobą) powinno być spokojnie, a może i zbierze się 6.
Nie wiem, o której byś się zjawił i czy będziesz w oba dni (daj znać...). Myślę, że bezpieczniej będzie w sobotę, bo mamy cały dzień, a w niedzielę impreza nie trwa jednak do późnego wieczora i wiadomo, że trzeba wrócić do życia przed poniedziałkiem. Im wcześniej się zjawisz, tym lepiej. My na Ciebie poczekamy jakby co.Malory pisze:Dla mnie może być i sobota i niedziela tylko dajcie mi znać na jaką godzinę muszę się zjawić bo bym musiał jak najszybciej pociąg zarezerować.. BTW. Czy będzie też Cold War Commander może?
Cool. 3mm czy 6mm?xardas12r pisze:Będzie CWC. Jeszcze się biję z myślami w który dzień.
Ok. Wrócę do domu to zerknę czy mam coś ze świtu do stolicy, albo coś w piątek wieczór.Raleen pisze:Nie wiem, o której byś się zjawił i czy będziesz w oba dni (daj znać...). Myślę, że bezpieczniej będzie w sobotę, bo mamy cały dzień, a w niedzielę impreza nie trwa jednak do późnego wieczora i wiadomo, że trzeba wrócić do życia przed poniedziałkiem. Im wcześniej się zjawisz, tym lepiej. My na Ciebie poczekamy jakby co.Malory pisze:Dla mnie może być i sobota i niedziela tylko dajcie mi znać na jaką godzinę muszę się zjawić bo bym musiał jak najszybciej pociąg zarezerować.. BTW. Czy będzie też Cold War Commander może?
Szykowałem 3 mm, ale część sprzętu nie dotarła. Będzie 6 mm.Cool. 3mm czy 6mm?
09:05 w sobotę 08.06.2019 mogę być na Warszawie Centralnej.Raleen pisze:No właśnie, napisz najlepiej kiedy Tobie by pasowało, a my się postaramy dostosować. Niedziela jakby co też jest możliwa.