Ardennes '44 (GMT) przez vassal
Ardennes '44 (GMT) przez vassal
70 lat temu w lesie, w Ardenach... Może ktoś chętny zagrać na Vassalu w grę o bitwie autorstwa Marka Simonitcha? Przyznam że zasady dopiero czytam, na ile potrafię na tyle mogę w czasie rozgrywki tłumaczyć 

- clown
- Général de Division Commandant de place
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Re: Ardennes 44' (GMT) via vassal
Ja mogę zagrać, ale PBEM, bo nie mam ostatnio czasu na grę live w sieci. Można użyć Dropboxa do przesyłania plików. Mechanika IGYG, jedynie przy walce będzie wolniej działało, ale można np. zdefiniować wszystkie walki wcześniej.
"Cała kraina gier jest oczywiście krainą maniactwa, a jednak rejon gier naśladowczo-wojennych jest w tej krainie bardziej maniacki niż inne rejony. Jak na mój gust, jest to już 'konik' posunięty zbyt daleko, hermetyczny, bez przyszłości."
No to fajnie, tylko nie mogę sobie wyobrazić tej walki w PBEM... Może zaczniemy live?clown pisze:Ja mogę zagrać, ale PBEM, bo nie mam ostatnio czasu na grę live w sieci. Można użyć Dropboxa do przesyłania plików. Mechanika IGYG, jedynie przy walce będzie wolniej działało, ale można np. zdefiniować wszystkie walki wcześniej.
- clown
- Général de Division Commandant de place
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Pisałem już, nie mam czasu na live, bo potem na lajf go nie starcza 

"Cała kraina gier jest oczywiście krainą maniactwa, a jednak rejon gier naśladowczo-wojennych jest w tej krainie bardziej maniacki niż inne rejony. Jak na mój gust, jest to już 'konik' posunięty zbyt daleko, hermetyczny, bez przyszłości."
Re: Ardennes '44 (GMT) przez vassal
Witam, nabyłem i ogarniam ten tytuł. Ktoś chętny do nauki/pomocy/gry przez Vassala? Pozdrawiam.
-
- Enfant de troupe